Kom jij ons team versterken?

DEEL DIT ARTIKEL

Eric’s Landwinkel is op zoek naar een nieuw teamlid voor de weekenden.

Wij zijn op zoek naar een weekend medewerker. Ben jij naast je studie of school op zoek naar een toffe werkplek, dan ben je bij ons meer dan welkom! Wij kunnen je uren bieden op de zondag (150% betaald) en zaterdag in overleg.

Lees hier meer over onze winkel!

Hou jij van aanpakken, heb je affiniteit met gezond, lekker en bourgondisch eten en drinken, kan je goed producten verkopen, ben je positief ingesteld en verzorgd, kan je goed met mensen omgaan, wil je groeien naar meer verantwoordelijkheid binnen een winkel? dan hebben wij een leuke bijbaan voor je. Wij bieden een goed marktconform salaris, leuke secondaire arbeidsvoorwaarden, gezellig en hardwerkend team, een winkel vol in ontwikkeling, werken op een plek midden in de natuur, met leuke klanten de mooiste en lekkerste producten en een super sfeer.

Paar belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Weekend beschikbaar, uren in overleg.
  • liefst winkel of horeca ervaring

    Heb je interesse? stuur ons een korte mail met motivatie, werkervaring en een gezellige foto van jezelf, je mag mailen naar eric@ericslandwinkel.nl wij laten dan na het lezen van je mail zo snel als mogelijk iets van ons horen, denken wij dat je bij ons past, dan maken we nader kennis en bespreken we met elkaar de mogelijkheden.

Meer nieuwsberichten