Kom jij ons team versterken?

DEEL DIT ARTIKEL

Eric’s Landwinkel is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er.

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er. Ben jij op zoek naar een heerlijke werkplek, dan ben je bij ons meer dan welkom! Hou je van lekker eten en drinken, ben je energiek, servicegericht en hou je van aanpakken, dan ben jij onze nieuwe collega! Op dit moment zoeken wij een collega die zowel doordeweeks uren draait als in het weekend. (voorkeur zondag, is tevens 150% betaald)

Lees hier meer over onze winkel!

Hou jij van aanpakken, heb je affiniteit met gezond, lekker en bourgondisch eten en drinken, kan je goed producten verkopen, ben je positief ingesteld en verzorgd, kan je goed met mensen omgaan, wil je groeien naar meer verantwoordelijkheid binnen een winkel? dan hebben wij een leuke baan voor je. Wij bieden een goed marktconform salaris, leuke secondaire arbeidsvoorwaarden, gezellig en hardwerkend team, een winkel vol in ontwikkeling, werken op een plek midden in de natuur, met leuke klanten de mooiste en lekkerste producten en een super sfeer.

Paar belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Weekend beschikbaar, uren in overleg. (voorkeur zondag)
  • Werktijden in overleg, als je start is dat vanaf 7 uur tot 13 uur en als je sluit is het vanaf 11 of 13 uur tot 19:30 uur doordeweeks en op de zondag van 8:30-17:30 uur
  • liefst winkel of horeca ervaring

    Heb je interesse? stuur ons een korte mail met motivatie, werkervaring en een gezellige foto van jezelf, je mag mailen naar eric@ericslandwinkel.nl wij laten dan na het lezen van je mail zo snel als mogelijk iets van ons horen, denken wij dat je bij ons past, dan maken we nader kennis en bespreken we met elkaar de mogelijkheden.

Meer nieuwsberichten