Kom jij ons team versterken?

DEEL DIT ARTIKEL

Eric’s Landwinkel is op zoek naar een nieuw teamlid!

Wij zijn op zoek naar een allround medewerkster/verkoopster/organisator met MBO/HBO denkniveau. Wij gaan dit jaar veel leuke vernieuwingen doorvoeren binnen onze winkel, hierdoor gaan wij extra handen nodig hebben om alles te kunnen realiseren.

Hou jij van aanpakken, heb je affiniteit met gezond, lekker en bourgondisch eten en drinken, kan je goed producten verkopen, ben je positief ingesteld en verzorgd, kan je organiseren en goed met mensen omgaan, wil je groeien naar meer verantwoordelijkheid binnen een winkel? dan hebben wij een leuke baan voor je. Wij bieden een goed marktconform salaris, leuke secondaire arbeidsvoorwaarden, gezellig en hardwerkend team, een winkel vol in ontwikkeling met veel mogelijkheden om te groeien en je eigen ideeën uit te voeren, werken op een plek midden in de natuur, met leuke klanten de mooiste en lekkerste producten en een super sfeer.

Paar belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • uren per week in overleg, maar liefst minimaal 16-24 uur
  • beschikbaar in het weekend, zeker op zaterdag en zondag een enkele keer invallen
  • als je winkel opent is dat vanaf 7:00 uur en als je sluit is dat tot 19:30 doordeweeks en zaterdag tot 18:30 (zondag 17:30)
  • liefst winkel of horeca ervaring

    Heb je interesse? stuur ons een korte mail met motivatie, werkervaring en een gezellige foto van jezelf, je mag mailen naar eric@ericslandwinkel.nl wij laten dan na het lezen van je mail zo snel als mogelijk iets van ons horen, denken wij dat je bij ons past, dan maken we nader kennis en bespreken we met elkaar de mogelijkheden.

Meer nieuwsberichten