Wat misschien niet iedereen weet, is de bijzondere plek waar ERIC's landwinkel is gehuisvest.

Buiten het dorp, midden in de velden en met een prachtige achtertuin waar het bij mooi weer heerlijk zitten is. Met koffie van Vascobelo of een kop thee met iets zoets of iets hartigs.

Wekelijks zijn er proeverijen of gaat de bbq aan in de prachtige buitenkeuken van WWOO. Eric’s Landwinkel heeft alles op het gebied van echt lekker en gezond eten en drinken. Wij voeren een breed assortiment binnen en buitenlandse kazen, Brandt&Levi vleeswaren uit Amsterdam, lokale versproducten van o.a. de Noorderhoeve uit Schoorl, bijzondere specialiteiten, een ruime keuze in biologische en natuurlijk gemaakte wijnen, de beste olijfolie soorten, biologische vlees en kip, gerookte vis van Frank’s Smokehouse, vers gebrande noten, echt te veel om op te noemen. Daarnaast vind je ook de dagelijkse producten, van pindakaas en afwasmiddel tot vitamines en natuur-cosmetica!

NIEUW IN ERIC’S LANDWINKEL, JUNE BAKERY, EEN AMBACHTELIJKE BAKKERIJ SINDS JUNI 2023!

June The Bakery is een ambachtelijke bakkerij gevestigd in Eric’s Landwinkel in Bergen. Stap binnen en snuif de geur op van echt verse desembroden, Franse baguettes, heerlijke croissants en smaakvolle pains au chocolat. De open bakkerij biedt de mogelijkheid om te zien hoe echt brood wordt gemaakt op kleinschalige wijze, waarbij transparantie, kwaliteit en liefde voor eenvoud centraal staan. De focus ligt op vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Zo streeft June Bakery naar perfectie in elk brood dat wordt gemaakt, zodat onze klanten kunnen genieten van de meest verse, smaakvolle en voedzame producten.

LEES HIER MEER OVER ONZE BAKKERIJ!

Onze openingstijden:

1e & 2e PAASDAG GESLOTEN!

Maandag-Vrijdag: 8:30-19:00 uur
Zaterdag: 8:30-18:00 uur
Zondag: 9:00-17:00 uur

 

CONTACT

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom naar onze winkel om de
passie voor smaak te ontdekken!