Eric’s Landwinkel vernieuwd!

DEEL DIT ARTIKEL

De komende maanden maken wij onze winkel klaar voor de toekomst!

Wellicht hebben jullie het al gemerkt, een deel van ons assortiment zijn wij al aan het verplaatsen binnen de winkel, het is even zoeken soms waar wat staat, vraag ons gerust, wij helpen je graag.

De nieuwe indeling is nodig om plaats te maken voor onze nieuwe (markt) open koelingen, diverse nieuwe meubels en een nieuw kassa systeem (en balie) waarbij wij de groenten en fruit bij de kassa gaan wegen voor de klant. Ook onze werkafdelingen krijgen een flinke opfrisbeurt en worden diverse oude apparatuur vervangen voor duurzame nieuwe.

Beter zicht en alles weer fris

Onze verlichting wordt vervangen door led verlichting, dit geeft veel beter licht, zorgt voor minder warmte en is 70% zuiniger dan onze huidige verlichting.

Als dit alles gereed is wordt de gehele winkel opnieuw geschilderd, met als resultaat een compleet frisse winkel die klaar is voor de komende jaren.

Planning van de werkzaamheden

Alle veranderingen zullen plaatsvinden overdag tijdens opening of in de avonduren, dit om jullie zo min mogelijk tot last te zijn. Uiteraard zal het soms zorgen voor wat overlast maar wij zullen ons best doen dit zo goed mogelijk te beperken. Met de grote investering die wij gaan doen, kunnen wij het ons niet veroorloven om de winkel tijdelijk te sluiten, daarom hebben we gekozen voor deze werkwijze, met als voordeel dat jullie kunnen blijven winkelen, en daar worden wij weer blij van, we hebben jullie support hard nodig!

Verduurzamen voor de toekomst

Veel van onze aanpassingen zijn noodzakelijk, onze energie rekening is de afgelopen maanden zo waanzinnig opgelopen dat wij echt actie moeten ondernemen om hiermee het verbruik van energie te gaan beperken tot een gezond niveau. Na maanden van idioot hoge energie tarieven stabiliseert de markt tot een lager niveau maar evengoed blijft het stukken hoger dan voorheen. Inmiddels kopen wij dynamisch (beursprijs) per uur onze energie in, dit geeft ons gelukkig meer lucht.

Wij hopen op jullie begrip en steun.

Wij begrijpen dat deze veranderingen met regelmaat voor ongemak zullen zorgen, wij hopen op jullie begrip hiervoor. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat het ons alsjeblieft weten.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen op jullie steun, die zullen wij nu en zeker in de toekomst nodig hebben, samen maken we deze winkel wat het is, sfeervol, warm, bourgondisch en eerlijk op een van de mooiste plekken van Bergen eo.

Groeten namens ons hele team,

Eric

Heb je vragen? je mag mij altijd direct een mail sturen eric@ericslandwinkel.nl

Om deze mooie plannen te realiseren hebben wij de hulp ingeroepen van
Miss Stone bouwbegeleiding en Firma Mooi voor het creatieve werk.

Check www.misstone.nl
website www.firmamooi.nl is binnenkort online

Meer nieuwsberichten

Nieuwe oogst olijfolie!

Proef onze nieuwe oogst olijfolie van Americo Quattrociocchi Wauw! De nieuwe oogst olijfolie en hazelnoot en pistache pasta van Americo Quattrociocchi is weer

Lees verder »